Jinda thai massage thaimassage i stockholm

jinda thai massage thaimassage i stockholm

Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för thaimassage i Stockholm. Om Jindas. Jag heter Jinda Janudom Örjes och är född i Thailand. Under 13 år vistades jag i Bahrain. Där utövade jag mitt yrke som hårfrisörska och kompletterade det med fotvård, manikyr, vaxning och ansiktsbehandlingar. Har gått utbildningar inom thaimassage, nagelförlängning och 3D-ögonbryn- permanent i Thailand. Thai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen. Thai massage kan lindra sjukdomar i olika organ, både fysiska och till viss del även psykiska besvär. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thai massagen i en unik position som en helande terapiform. Thaimassage fungerar både i.

Videos

Samruai Thai massage

Jinda thai massage thaimassage i stockholm - consider

Ring gärna och boka tid för det finns flera som gillar stället! Vilka hotell i Stockholm finns det erbjudanden för? Bianka Brill gives head and pounded deep. Läs vad resenärer säger: Friskvårdsmassage får dig att må bra, orka mer och klara av vardagsstressen. Thaimassage malmö he jinda thai massage. jinda thai massage thaimassage i stockholm

Can not: Jinda thai massage thaimassage i stockholm

Jinda thai massage thaimassage i stockholm 643
Jinda thai massage thaimassage i stockholm Friskvårdsmassage får dig att må bra, orka mer och klara av vardagsstressen. Omdömet skrevs oktober 28 från mobil enhet. Södra Station eller Slussen. Ställ en fråga om Samruai Thai Massage. Omdöme om Samruai Thai Massage.
Sexleksak dejting app Satsa på förebyggande friskvård och få personalen långtidsfrisk. Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Alla saker att göra i Stockholm Avbokning ska ske via telefon senast 4 timmar före er Bokningstid! Thai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen. Just nu får ni 50 kr rabatt per person på en gruppbokning.
Andra massage-inrättningar i närheten: Lotorps Massage & Friskvård Kalkugnsvägen 10 11 meter bort; hälsa på Bergslagsvägen 6 meter bort; Rode s Kroppsvård Novali; Sofies Friskvårdsmassage; Galinas Massage; Höög Viktoria; Naprapat Viktoria Höög; Finspångs Thaimassage. Om Jindas. Jag heter Jinda Janudom Örjes och är född i Thailand. Under 13 år vistades jag i Bahrain. Där utövade jag mitt yrke som hårfrisörska och kompletterade det med fotvård, manikyr, vaxning och ansiktsbehandlingar. Har gått utbildningar inom thaimassage, nagelförlängning och 3D-ögonbryn- permanent i Thailand. Bästa stället för thaimassage i Stockholm. Min personliga favorit är en timme fotmassage, helt underbart! Ring gärna och boka tid för det finns flera som gillar stället! Ställ en fråga om Samruai Thai Massage. 10 Tack Sophie Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

0 thoughts on “Jinda thai massage thaimassage i stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *